Gyerekzsúr ötletek 10 éveseknek

Ötletek gyerekzsúrra 10 éveseknek

Gyerekzsúr ötletek 10 éveseknek - ötletek, tippek, javaslatok:

Játszhattok kincskereső játékot: www.logikoffer.hu - ez a korosztály már nagyon szereti

Szülinapi buli ötletek 10-14 éves lányok számára


Az utóbbi időben többen is kértétek, hogy írjak meglepi buli ötleteket 10-14 éves lányok számára. Bevallom, nem ismerem túlzottan a mai 10-14 éves korosztály szokásait, kedvenceit, de örülök, hogy engem kértetek meg erre a feladatra és igyekszem ötleteket adni.
Lehet, hogy sok olyan dolgot is fel fogok sorolni, amit egyszerűen nem éreztek magatokénak, vagy cikinek tartjátok, akkor ezeket a részeket egyszerűen hagyjátok figyelmen kívül.

Szerintem egy szülinapi bulin mindig azzal kell gazdálkodni, amink van
Általában szerencsés, ha eleve egy téma köré szervezzük a bulit, pl. egy beöltözős buli már garantáltan megadja az alaphangulatot. Ha ilyen bulit szeretnél, mondd el a meghívottaknak, hogy csak jelmezben jelenhetnek meg a partidon.
Ha nyáron rendezitek, és van medencétek vagy felállítható sátratok az udvaron, akkor rendezhettek kintalvós bulit vagy medencés bulit, esetleg szórakozhattok azzal, hogy felveszitek videóra a hülyéskedéseket, és később jókat nevettek rajta! Amennyiben nincs udvarotok, a "sátor" felállítása bent is lehetséges, egy  jó kis pletyizős-csajos baldachinos ottalvós bulit sosem fogtok elfelejteni. Ide is érvényes, amit fentebb említettem, hogy ne akarjatok mindent egyszerre, egyszerű ágyneműből, lepedőből is fel tudjátok építeni a kis kuckótokat.
Mi régen a barátnőimmel nyáron slaggal locsoltuk egymást és vízibombáztunk, ami mondjuk nem túl víztakarékos dolog...
Szerintem a legjobb bulik az ottalvós bulik, kérjétek meg a szüleiteket, hogy ne csak egy, hanem több barátnőt is meghívhassatok hozzátok, és induljon a parti! Együtt könnyebb kitalálni programokat is :) Ti tudjátok eldönteni, mihez van igazán kedvetek!
További gyerekzsúr ötletek 10 éveseknek:
Készíthettek finom alkoholmentes koktélokat, limonádékat a partira, házi jegesteát, csinálhattok közösen muffint és együtt díszíthetitek, ez is egy jó program! Ennek a nagyon finom és dekoratív sütinek a neve: CUPCAKE! Kérjétek ki anyukátok segítségét a hozzávalók előkészítésében, a díszítést már ti magatok is elkészíthetitek.
képeket és ötleteket itt találhattok: cupcake ötletek és cupcake receptek és cupcake!!
Csináljatok egy kreatív sarkot az udvaron/ nappaliban, ahol szalvétatechnikával, kőfestéssel, körömfestéssel fantasztikus dolgokat alkothattok együtt!
Fessétek ki a körmeiteket valamilyen aranyos mintával, utána fényképezzétek le az alkotásaitokat !:) 
Nézzétek meg együtt a kedvenc filmeteket, és nevessetek jókat! Esetleg játsszatok együtt a Sims 3 játékkal, az is nagyon jó móka:)
Készítsetek időkapszulát! Egy dobozba vagy üvegbe gyűjtsetek össze mindent, ami szerintetek a mai világban még ismerős az embereknek, és később eltűnhet, pl. cd-t, borítékot, stb. és írjatok egy levelet a jövő nemzedékének, majd ünnepélyesen ássátok el.
Írjatok közös naplót a barátnőkkel!
Mindenkit kérj meg, hogy hozzon magával buborékfújót és buborékfújásra fel!
Tudjátok mi még nagyon jó buli? Klippet forgatni a barátnőkkel! A barátnőimmel mi forgattunk klippet, pedig 15 évesek voltunk már akkor, felvettük a digitális fényképezővel videóra, majd összevágtuk egy számítógépes programmal (egyszerű Windows Movie Maker-rel) és alátettünk egy zenét. Nem kell feltöltenetek youtube-ra, de garantáltan jól fogtok szórakozni, és később jókat derülhettek rajta évek múlva, ha visszanézitek.
Gyerekzsúr ötletek 10 éveseknek emlékeimből:
Amikor én 10-11 éves voltam, a legjobb barátnőmmel egy varázskönyvet készítettünk. Lehet, hogy ez számotokra gyerekesnek hangzik, de nekem mai napig életem egyik legszebb emléke és élménye ez. Fogtunk egy régi határidőnaplót, ami  anagypapámé volt, teleírtuk mindenféle varázslattal, és egy egész világot szőttünk a fantáziánkkal a boszorkánylétünk köré. Egy kis fantáziával bármi lehetséges, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat!
Sok sikert kívánok a buliszervezéshez!
Forrás: Orsojka blogja